Migrera från Föräldrakontroll

Kaspersky Safe Kids ersätter Föräldrakontrollen för att hjälpa dig hålla koll på dina barn på nätet och på andra ställen. Från och med versionen Kaspersky Total Security 2019 och Kaspersky Internet Security 2019, kan du migrera från Föräldrakontroll till Kaspersky Safe Kids. För din bekvämlighet kommer alla inställningar som stöds kopierar från Föräldrakontrollen och du behöver inte konfigurera programmet manuellt. Föräldrakontrollen kommer att avaktiveras efter att migrationsprocessen är avslutad.

Avbryt inte migrationsprocessen eller stäng av Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Total Security. Annars kan Föräldrakontrollens inställningar inte överföras till Kaspersky Safe Kids och du kommer behöva konfigurera Kaspersky Safe Kids manuellt via My Kaspersky-webbplatsen.

Migration från Föräldrakontrollen liknar startkonfigurationen för Kaspersky Safe Kids.

Följande inställningar överförs från Föräldrakontroll:

Till skillnad från Föräldrakontrollen, har Kaspersky Safe Kids inte stöd för blandade datoranvändningsinställningar. Om du blandar tidsgränser för datoranvändning med tre olika perioder, kommer endast de timvisa tidsgränserna överföras till Kaspersky Safe kids.

Följande information överförs även tillsammans med inställningarna:

En licens som köps för Kaspersky Total Security låter dig använda premiumversionen av Kaspersky Safe Kids.